Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 szexi frizura, amit imádnak a pasik

2011.03.20

haj--------------------.jpgEgyenesen szexi

Miért szeretik a srácok? A haj esetében a fiúk tudat alatt az evolúciós szempontokat figyelik: szeretik, ha a haj tiszta, egészséges, mert ez azt mutatja, hogy tulajdonosa remek egészségi állapotnak örvend, és kiegyensúlyozottan táplálkozik, ezek pedig az ideális társ ismertetőjegyei.

Hogyan készítsd el? A nedves hajadra vigyél fel szilikonalapú hajkiegyenesítő szérumot, majd tincsenként szárítsd meg úgy, hogy közben egyenesre húzva fésülöd. Ezután húzd át a tincseket hajvasalóval, befejezésként pedig fújd be hajfény-spray-vel.

Bombázó fürtök

Miért szeretik a srácok? Imádják a hosszú, dús, fényes, csillogó hajkoronát, amelybe jó érzés beletúrni. Vitalitást és fiatalos lendületet tulajdonítanak annak a nőnek, akinek ilyen a haja.

Hogyan készítsd el? Vigyél fel hajsimító krémet a nedves hajra, majd kezdd el szárítani. Használj közepes méretű körkefét, és a hajad alját szárítsd be vele dúsra. Ugyanígy dúsítsd fel a hajad a kefével a hajtöveknél, hogy ne lapuljon a fejedre. A szárítás után fújd be hajfény-spray-vel.

Szexi bozont

Miért szeretik a srácok? A rövid bubifrizura felhívja a figyelmet a csupasz nyakra, kiemeli az arccsontot és a szemet.

Hogyan készítsd el? Hajmosás után fújd be a nedves hajat dúsító hajhabbal, majd hővédő spray-vel. Ezután tincsenként szárítsd meg a hajad egyenesre húzva, majd hajvasalóval húzd át úgy, hogy a vége kifelé álljon.

Csini tündérke

Miért szeretik a srácok? A rövid, kislányos frizura a magabiztos csajok viselete, amely pajkos, kacér, a frufru pedig puhán keretezi az arcot.

Hogyan készítsd el? Használj könnyű hajformázó krémet, amit nedves hajra viszel fel, majd egy puha sörtéjű kefével szárítsd kerekre a hajtincseket. A végén wax-szal rögzítsd a hajad, ha pedig extracuki szeretnél lenni, tűzd el a hajad a füled mögé hajcsattal.

Rosszkislányos tupír

Miért szeretik a srácok? A feltupírozott tincsek igazán dögössé teszik azt, aki viseli őket, valamint vagányságot és nyitottságot sugároznak.

Hogyan készítsd el? A száraz hajadból elöl, a homlokodnál válassz le egy vastagabb tincset, és tupírozd fel, majd rögzítsd a fejtetőn. Ezután a hajkoronádat kösd lófarokba, és fújd le hajlakkal, hogy tartós maradjon a frizura.

Csábító tincsek

Miért szeretik a srácok? Egyszerű és elegáns, mégis nagyon szexi, főleg az arcba hulló tincs miatt.

Hogyan készítsd el? A homlokodnál válassz le mindkét oldalon egy-egy vékonyabb hajtincset, amelyek majd lazán az arcodba hullanak. A többi hajból készíts lófarkat úgy, hogy a gumizásnál egy tinccsel körbetekered a copf tövét, majd néhány hajtűvel rögzíted. Befejezésként fújd le a frizurát könnyű hajlakkal és hajfénnyel.

Szexi oldalcopf

Miért szeretik a srácok? Az aszimmetrikusan a fejtetőre fésült haj minden arcformának kedvez, és elvonja a figyelmet az arc esetleges tökéletlenségéről.

Hogyan készítsd el? A nedves hajon oszlass el hajhabot, majd száríts egyenesre a hajad. Ezután az ujjaiddal fésüld össze a hajad úgy, hogy valamelyik füled mögött lazán copfba tudd fogni, rögzítsd egy hajgumival, majd dobd fel a frizurát egy masnival.

Iskoláslány copf

Miért szeretik a srácok? Ártatlan és kislányos, ugyanakkor felhívja a figyelmet az arcra, és kiemeli a nyakat is.

Hogyan készítsd el?

A száraz hajat fésüld össze szorosan úgy, hogy a fejtetőn össze tudd gumizni, és a hosszú haj lágyan leomolhasson. Rögzítsd hajlakkal, és fújd be hajfényspray-vel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 137306
Hónap: 1350
Nap: 46